Audiotéka nahrávek kázání a katechezí

Audiotéka nahrávek kázání a katechezí

Poslední dobou zpravidla nahráváme nedělní kázání, případně i některé další katecheze či přednášky tematicky související např. s některým z duchovních seminářů. Časem se nám možná podaří zrekonstruovat i starší záznamy z audioarchivu původních webových stránek, momentálně je vám k dispozici vše od roku 2019 včetně a něco i z roku 2018.

Nenovější nahrávka je vám vždy k dispozici v pravém horním rohu těchto webových stránek, odkud si přes logo (vlnovku) vpravo nahoře můžete rozkliknout celou nabídku na Anchor. Můžete si také do svého mobilu stáhnout podcastové aplikace a tyto nahrávky budete mít vždy po ruce k mobilnímu poslechu. 

Novinky: Jestliže bude k dispozici nějaká nová nahrávka, někdy na ní upozorníme vložením příspěvku do blogu na těchto stránkách, který bude označen štítkem LIVE & RECORD. Z hlavního menu si tak budete moci jednoduše rozkliknout seznam těchto multimediálních nahrávek (případně i videonahrávek včetně živých přenosů - viz další dvě pole tohoto přehledu: VIDEO a ŽIVÁ VYSÍLÁNÍ).

Chebská kázání na Anchor řazení dle data (Anchor pro Android)

Chebská kázání na Spotify řazeno dle data nahrání (Spotify pro Android)

Poslední kázání na Anchor: