Provozní řád Farního penzionu

Provozní řád Farního penzionu

PROVOZOVATEL

Římskokatolická farnost Cheb, Kostelní nám. 15, 350 02 Cheb

IČ: 47722347, DIČ: CZ 47722347, účet č.: 781 704 309 / 0800

Farnost je zapsána v Rejstříku církevních právnických osob na MK ČR
č. 8/1-06-079/1994 ze dne 1. 7. 1994

Kontakt: Viz kontakty Řk farnost Cheb

ADRESA PROVOZOVNY

Farní penzion Dolní Žandov

Dolní Žandov č. p. 38, 354 93 Dolní Žandov
správci: Jozef a Helena Čverhovi
kontaktní telefon: 608 656 559
kontaktní e-mail: [email protected]
číslo bankovního účtu: 5435943369 / 0800

REZERVACE

Předběžnou rezervaci můžete provést pomocí rezervačního formuláře, telefonicky, e-mailem, nebo osobně. Pokud se spolu nedohodneme jinak, jsou předběžné rezervace platné 24 hodin. Potvrdíte-li do té doby, že rezervaci myslíte vážně, začneme s vámi stoprocentně počítat.

Po potvrzení rezervace vám zašleme na e-mail potvrzenou objednávku, informace o pobytu s ubytovacím řádem a podklady k platbě zálohy 50 % z celkové předpokládané ceny ubytování.

Jakmile svou objednávku závazně potvrdíte (osobně, telefonicky, e-mailem, písemně, nebo skrze rezervační systém), vzniká mezi námi smluvní vztah.

Zároveň tím potvrzujete, že jste se seznámili s naším ubytovacím řádem. V případě závažného porušení některého z jeho bodů máme právo zrušit s vámi smlouvu o poskytnutí ubytování. Prosíme tedy o jeho důkladné pročtení.

PLATEBNÍ PODMÍNKY

Dobré účty dělají dobré přátele, projděte si prosím tedy naše platební podmínky.

Platba je rozdělena na dvě částky:

  • 50 % uhradíte předem jako zálohou. Tato záloha má splatnost 7 dnů. Jedná-li se o rezervaci typu Last Minute, její splatnost je ihned.
  • Doplatek můžete uhradit buď v hotovosti na penzionu při příjezdu, nebo bankovním převodem na účet č. 5435943369 / 0800 se splatností do dne nástupu na pobyt.

Platby FKSP hlaste, prosíme, předem.

Rezervace na poslední chvíli je možné hradit celé až při příjezdu, a to v hotovosti (platby platební kartou zatím bohužel nepřijímáme).

STORNO PODMÍNKY

Nemůžete přijet a potřebujete stornovat pobyt? Termín můžeme buď zkusit změnit, nebo vám vrátíme 50 % z celkové ceny pobytu (bez 50 % zálohy, ta je nevratná).

Není však naší povinností akceptovat vámi vybraný náhradní termín; bohužel totiž může nastat situace, že ve vámi zvoleném náhradním termínu nebude v našich možnostech zajistit vám ubytování. Budeme se snažit vyjít vám vstříc, ovšem dle našich možností, tak, aby se dohoda vyplatila oběma stranám. Změnu termínu nejsme povinní akceptovat při stornu rezervace 14 a méně dnů před příjezdem! I tak se ale snažíme vyjít vstříc a zpravidla jsme schopni nabídnout například náhradní pobyt mimo víkend.

NA CO DÁT POZOR?

Prosíme, pamatujte, že pokud zkrátíte či zrušíte svůj pobyt u nás, nebude vám vrácena částka za nevyčerpané dny pobytu.

I když přijede na ubytování nižší počet osob, než bylo ujednáno, zaplatíte původně dohodnutou částku, která je uvedena v potvrzené objednávce – výjimky můžeme udělat v případě ne zcela obsazeného penzionu, neatraktivního termínu a podobně.

Veškeré slevy uvedené na našich stránkách platí při obsazení pokoje / apartmánu alespoň dvěma dospělými osobami. Pokud pokoj / apartmán obývá pouze jedna dospělá osoba (a děti do 12 let), avizované slevy neplatí – kontaktujte nás pro dohodnutí individuálních možností.

Veškeré použité fotografické materiály na našem webu jsou vlastní produkce, produkce našich partnerů či klientů, nebo legálně zakoupené fotografie.

NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT PRO UPŘESNĚNÍ!

Děkujeme za přečtení a respektování našich podmínek. Pokud by Vám bylo cokoli nejasného, neváhejte nás kontaktovat pro upřesnění. Těšíme se na vaši návštěvu!

VYŘIZOVÁNÍ STÍŽNOSTÍ

Ubytovaný host má právo podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR Štěpánská 15 120 00 Praha 2, e-mail: [email protected], web: www.adr.coi.cz. Česká obchodní inspekce je dozorovým orgánem vykonávajícím dohled nad ochranou spotřebitele, postupující podle zákona č. 64/1986 Sb., o České obchodní inspekci, ve znění pozdějších předpisů, a dalších právních předpisů. Internetová stránka České obchodní inspekce je www.coi.cz. V souladu s ustanovením § 1837 písmeno j) občanského zákoníku ubytovaným hostům jako spotřebitelům nevzniká právo na odstoupení od smlouvy o ubytování, pokud ubytovatel poskytuje plnění v určeném termínu.

 

Provozní řád - provozní podmínky ke stažení (.pdf) ZDE

Ubytovací řád Farní penzion Dolní Žandov (.pdf) ZDE

Živnostenské oprávnění na Ubytovací služby (.pdf) ZDE

 

Únor 2024